Over ons

  1. Home
  2. |
  3. Over ons

We houden van het werk dat we doen, en dat is rij instructeur zijn. Met meer dan 14 jaar theorie en praktijk ervaring kennen wij de rijschoolwereld heel goed, en zijn wij daarop gespecialiseerd in Almere en omgeving. Denk daarbij aan ‘t Gooi (Eemnes, Huizen, Laren, Hilversum, Bussum, Baarn, Lelystad, Harderwijk en Emmeloord. Geen uitdaging is ons te groot of te klein. We doen onze uiterste best voor u om er het beste van te maken zodat u veilig de weg op kan.

1

Geslaagden

1

Instructeurs

1

Jaar ervaring

De beste rijschool in Almere
en omgeving

Basis wat wij u willen leren is vlot / veillig en zelfstandig rijden, (meer zelfvertrouwen in het verkeer krijgen) zonder daarbij iemand te hinderen of in gevaar te brengen!

Ons team van ervaren
rij-instructeurs

De rijlessen zijn op uw aanvangsniveau en tempo aangepast, om u zo veillig en zelfstandig mogelijk de weg op te sturen. Rijschool KROON zet ervaren instructeurs aan het werk voor u!

Ga voor uit met Rijschool
Kroon

Tevredenheid van de klant, dat doen wij door goed te luisteren naar uw eigen wensen, en dat toe te passen in de rijlessen, daar doen wij onze uiterste best voor!

Plan van aanpak:

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze pakketten af na het afnemen van een proefles, zodat we heel goed weten welk pakket het beste bij u past. Tijdens de proefles leert u ook de instructeur kennen. Vragen die er nog zijn worden allemaal tijdens de proefles besproken.

Wij denken met onze klanten mee, soms heeft iemand een bedrag in gedachte wat lager is dan wat het advies is van de instructeur, ook daar komen we dan wel mee uit, wij begeleiden u van A naar Rijbewijs! of van A naar beter, of van A naar veeeel beter!

Dit zeggen onze leerlingen

Menu