Proefles

  1. Home
  2. |
  3. Proefles

Wij bieden u een gratis proefles aan ter waarde van € 45,- als u een pakket afneemt. En natuurlijk dat u tijdens de proefles een pakket 1/2/of 3 als advies meekrijgt van de desbetreffende instructeur.

Hoe gaat de proefles in zijn werk

Wij maken een afspraak met u en vervolgens word u opgehaald waar u wilt (wat u al eerder aan ons heeft doorgegeven via telefoon, mail of WhatsApp. Aan het einde van de proefles word u afgezet waar u wilt (stukje service van onze kant), wij denken met u mee om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Geef dit wel aan het begin van de proefles of rijles aan, in verband met de verdere dag planning van de instructeur.

1

Geslaagden

1

Instructeurs

1

Jaar ervaring

Gratis Proefles aanvragen

De beste rijschool in Almere
en omgeving

Basis wat wij u willen leren is vlot / veillig en zelfstandig rijden, (meer zelfvertrouwen in het verkeer krijgen) zonder daarbij iemand te hinderen of in gevaar te brengen!

Ons team van ervaren
rij-instructeurs

De rijlessen zijn op uw aanvangsniveau en tempo aangepast, om u zo veillig en zelfstandig mogelijk de weg op te sturen. Rijschool KROON zet ervaren instructeurs aan het werk voor u!

Ga voor uit met Rijschool
Kroon

Tevredenheid van de klant, dat doen wij door goed te luisteren naar uw eigen wensen, en dat toe te passen in de rijlessen, daar doen wij onze uiterste best voor!

Wat neemt u mee naar de proefles?

Wij geven altijd al bij het inplannen van de proefles aan wat u mee moet nemen dat is:

  • Tijdens de rijlessen ten aller tijden een geldige legitimatie bewijs mee voor eventuele politiecontroles etc.
  • Tijdens de rijlessen altijd een mondkapje verplicht op doen
  • Als u de rijles auto voor in de straat ziet mag u al komen.
  • U stapt nu in bij de bestuurderskant.

De instructeur maakt kennis met u en gaat meten wat uw gesteldheid is en uw verleden met betrekking tot rijlessen.  Uw aanvangsniveau bepaalt natuurlijk wat u allemaal tijdens de proefles gaat doen.

Tijdens de proefles meten wij exact wat er mogelijk is en mocht u vragen hebben kan u deze allemaal stellen, eind van de proefles krijgt u een advies met het aantal uren van de instructeur.

De voorgestelde uren worden ook met kantoor van Rijschool KROON gecommuniceerd. Onze administratie zal dan de offerte voor u opmaken, die u binnen 24 uur krijgt via de E-mail of whatsapp.

Dit zeggen onze leerlingen

Menu